Introducere

Acest site este proprietatea Sano Romania SRL. Informatia disponibila pe acest site despre Sano Romania SRL (denumita in continuare Sano), despre companiile afiliate Sano si terti se vrea a fi cat se poate de corecta.

Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informatiei. Sano nu-si asuma nicio responsabilitate pentru vreo greseala din continutul acestui site.

Declaratiile facute pe acest site au fost facute in concordanta cu cunostintele si convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi in mare masura de declaratiile initiale, deoarece depind de un grup de factori de natura competitionala si macroeconomica care sunt in unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesand acest site, acceptati fara nicio restrictie sau rezerva urmatorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care ii puteti vizualiza sau tipari.

Termeni generali de folosire a site-ului

1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. In particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare partiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea Sano, numita in continuare Sano. Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informatiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu exceptia materialelor de presa) necesita acordul prealabil in scris din partea Sano. Drepturile de diseminare si de reproducere sunt detinute de Sano. Drepturile de folosinta ale imaginilor se pastreaza atunci cand imaginile sunt adaugate automatic sau manual intr-o arhiva.

2. Marci inregistrate

Orice abuz sau utilizare neautorizata ale acestor marci sunt interzise si constituie incalcari ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

3. Renuntarea la drepturi ale partilor terte ale websitului 

Paginile acestui website contin linkuri (“hyperlinkuri”) catre alte websituri care sunt administrate de parti terte si ale caror continuturi nu sunt cunoscute companiei Sano. Sano permite doar accesul catre aceste situri, dar nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora. Linkurile noastre catre websiturile partilor terte sunt menite sa va faciliteze navigarea. Formularile de pe siturile redirectionate nu ne apartin. Nu ne identificam cu niciun fel de continut de pe paginile de website ale partilor terte. In particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor partilor terte.

Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirectionarea de pe websitul Sano sunt exclusiv responsabili de continutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relationate, de orice tip.

Sano nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagina accesata printr-un hyperlink.

In cazul unei comenzi sau unei declaratii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator si administratorul websitului respectiv sau intre utilizator si alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinta, fara nicio relationare intre Sano si utilizator. Va rugam sa consultati termenii legali si conditiile de utilizare de pe websitul redirectionat.

 4. General Disclaimer

Orice responsabilitate Sano pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website – fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceeasi masura, responsabilitatea obligatorie Sano fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Sano in privinta legii Responsabilitatilor Produsului sau in alte garantii oferite anterior. Deasemenea, limitarile responsabilitatilor mai sus mentionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viata sau sanatatea unei persoane.

Sano se angajzeaza sa nu permita intruziunea virusilor pe websitul Sano, pe de alta parte, Sano nu poate asigura absenta totala a virusilor. Drept urmare, recomandam o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date si documente de pe website.

Sano nu raspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Sano, independente de responsabilitatile sale, nici de validitatea acestora.

 5. Prevederi si declaratii

Prevederile si declaratiile de pe acest website au fost incheiate in concordanta cu misiunea si principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obtinute de Sano pot sa difere considerabil fata de aceste prevederi si declaratii deoarece depind de o serie de factori de natura macroeconomica si competitiva, care sunt, in unele cazuri, independente de controlul Sano. Fara a aduce prejudicii obligatiilor legale prin amendarea prevederilor si declaratiilor, Sano nu urmareste sa actualizeze toate prevederile si declaratiile continute de acest website.

6. Produsele Sano

Produsele prezente pe acest website sunt exemple de produse ale companiei Sano din intreaga lume. Sano nu garanteaza ca un produs prezent pe website este disponibil si in tara ta. Pentru lista completa a produselor Sano disponibile in tara ta, viziteaza pagina Sano corespunzatoare tarii tale; accesul direct se face de pe prima pagina Sano, sub denumirea “Sano”.