Sano FORTE Plus

Gama Sano FORTE Plus, vine în ajutor cu formule concentrate sub formă de Spumă sau Gel, ideale pentru o curățarea și degresarea vaselor și a suprafețelor de gătit.  Alege soluția potrivită și bucură-te de o bucătărie strălucitoare!

Sano vă prezintă: Sano Forte Plus Gel Concentrat pentru curățarea perfectă și rapidă a murdăriei și a grăsimii arse, fără înmuiere!

Sano vă prezintă: Sano Forte Plus  îndepărtează perfect grăsimile arse și murdăria fără încăzire!

Sano FORTE Plus

Pulverizator, 750ml
Pulverizator, 500ml* (*disponibil în curând)

Detergentul degresant SPUMĂ îndepărtează grăsimile arse și murdăria oferind o curățare rapidă fără înmuiere (timp de acțiune 2-3 minute).

Se aplică prin pulverizare. Este ideal pentru suprafețe medii și mari: grătare, plite, pereți de ceramică, cuptoare, aragaze, tăvi, etc Se aplică mult mai ușor pe aceste suprafețe datorită formulei sale spumă lichidă. Cu o concentrație mai mare de sodă caustică, formula curăță eficient chiar dacă produsul este aplicat în mod dispersat. Pentru protecția copiilor produsul este dotat cu capac special.

Sano FORTE Plus

Gel Concentrat, 500ml

Cel mai nou detergent degresant concentrat, în formulă GEL, destinat curățeniei din bucătarie. Acesta îndepărtează grăsimile arse și murdăria. Datorită formulei vâscoase există un timp de contact mai mare al produsului cu suprafața de curățat.

Se aplică cu buretele sau direct pe zona dorită. Este ideal pentru suprafețele medii și mici: oale, tigăi, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar și a altor suprafețe. Formula gel permite o acțiune mult mai precisă asupra murdăriei, fără să stropească alte zone. Produsul nu are un miros înţepător și este extrem de eficient. De acea este preferat și utilizat frecvent în rutina de curățenie a casei. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenți activi de suprafață.